Цялостна организация на сватби

organizirane na svatbi

Цялостна организация на сватби

Елегантни решения за Големият ден!

Поканете гостите си и отпразнувайте сватбеното си тържество със стил, елегантност и индивидуалност.

Май Стайл и Боровец Ризорт груп ще ви предложи организация и декорация на сватби и тържества, авторски сватбени покани, аксесоари, кутии за поздравления, сватбено табло, сватбени книги и албуми, украса за чаши и шампанско, ритуални свещи, подаръци за гости, бутониери и гривни, специално изготвени номера на маси, плейс карти и много други.

Предлагаме аранжиране и декориране на ресторанти, хотели, зали и църкви. Нашите предложения се базират изключително на индивидуалния подход към всеки клиент, за това не се колебайте да се свържете с нас. Нека обсъдим Вашите желания и мечти и заедно да превърнем Вашия празник в едно незабравимо събитие.

Защото всеки един детайл е важен!

- Избор на заведение
- Изграждане на индивидуален проект
- Изготвяне на тема и сценарий
- Изготвяне на бюджет
- Стайлинг и декорация
- Принт материали и дигитална платформа
- Подаръци за гостите
- Инсталиране
- Организиране на инвентар и шатри
- Организация на кетъринг и сладкиши
- Наем на професионален персонал – водещи и DJ, фотография и видео заснемане
- Аранжиране и контрол в деня на събитието

Какво предлагаме?

Услугите ни са индивидуални и персонализирани, за едно уникално и различно събитие според Вашите желания, затова когато решите, свържете се с нас, за да ви изготвим персонализирана оферта.

Работим с най-добрите професионалисти в категориите си, защото ние от Май Стайл и Боровец Ризорт Груп оценяваме специалността на празничния ден. Затова всичко трябва да е перфектно организирано – от ритуалната зала, сватбена украса и декорация, до дребните аксесоари и подаръци за гостите.

За да не пропуснете нито един детайл и да се насладите на всеки миг от специалния ден, за да имате време да обърнете внимание на всичките си гости, за да не заспите уморени в навечерието на първата си брачна нощ, ние сме насреща.