Организиране на събития

Всичко за Вашето незабравимо събитие

от Боровец Ризорт Груп & Май Стайл Груп

Знаем, че Вашият специален ден е време, което да прекарате с близките си хора и да създадете скъпи спомени заедно. Затова забравете за грижите и притесненията относно организацията и ги поверете на нас!

Ние ще Ви помогнем да планирате и организирате всеки важен детайл, за да изглежда Вашият празник точно така, както винаги сте си го представяли.Ние гарантираме коректно отношение, прецизност и високо качество на своите услуги.

Боровец Ризорт Груп & Май Стайл Груп предлагат всичко необходимо за организирането на Вашето незабравимо събитие, независимо дали поводът е личен или корпоративен - организация на сватби, рождени дни, кръщенета, зелени училища, бели училища, тиймбилдинги, корпоративни събития и партита.

Можете да се доверите на търговския ни нюх, съчетан с творческа креативност, с които целим да превърнем Вашето събитие в истинско звездно изживяване. Нашата мисия е да удовлетворяваме и най-претенциозните изисквания, предоставяйки на клиентите ни първокласна услуга, последвана от оправдани очаквания!

organizirane-na-svatbi-27

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВАТБИ

Поканете гостите си и отпразнувайте сватбеното си тържество със стил, елегантност и индивидуалност.

КРЪЩЕНЕТА И ТЪРЖЕСТВА

Цялостна организация, аранжировка, украса и аксесоари за вашато кръщене.

organizirane-na-svatbi-06
IMG_1054v2

ДЕТСКО ПАРТИ

Поводите за празнуване магат да бъдат предстоящ рожден ден, имен ден или ден в който искате да осигурите на Вашето дете едно емощионално събиране с приятели.

КЕТЪРИНГ МЕНЮ

Специални предложения от MY STYLE GROUP

_DSC2827