Заведения в Боровец

Насладете се на вкусни ястия, богата гама от напитки и приятна атмосфера!

Скъпи клиенти,

Във всяка една вила ще намерите персонализиран QR код, който може да сканирате и да направите поръчка за вашата вила през мобилната апликация.

По-бързо, по-лесно и по-удобно за Вас!

Ресторант „Ягода“

Гостите на вилни селища „Ягода“ и „Малина“ са добре дошли в Ресторант „ЯГОДА“. Ресторант „ЯГОДА“ е с капацитет 90 места. Построен в типичен за финландското селище стил, ресторантът предлага на своите гости отлична кухня с богат асортимент на български ястия и уютна атмосфера.

Ресторант "Балкани"

Нашите гости казват, че посетите ли Боровец - непременно трябва да посетите и ресторант Балкани. Ресторантът има капацитет от 250 места. А неустоимите кулинарни изкушения и автентичната балканска атмосфера, ще ви накарат да ни посещавате отново и отново. За повече информация и резервации, вижте тук.

Ресторант "Мура"

Ресторантът на хотел Мура предлага ресторант с капацитет 200 места.

Ресторант "Бреза"

Хотел Бреза предлага ресторант с просторна тераса, камина и капацитет 90 места.

Дискотека BUZZ Bar

Най-култовото място за любителите на нощния живот в Боровец.

Научете повече за BUZZ bar тук

Организиране на събития

Предлагаме професионално организиране на събития. Нашият екип от професионалисти ще ви съдействат в организирането на Вашия специални поводи – рождени дни, банкети, официални вечери, семейни тържества, кръщенета, сватби и др. Вижте повече за нашите услуги по организиране на събития и разгледайте галерия от минали събития тук.